Vesimittareiden luenta Energianmittaus

Vesimittareiden etäluenta - 07.07.2017

Aloitamme viikolla 29 vesimittareiden etäluenta testin, jossa mitataan veden kulutuksia 15 min aikajaksolla. Kyseistä palvelua on tarkoitus markkinoida Suomessa n 10 suurimmassa kaupungissa. Palvelussa käytetään Digitan LoRaWan -verkkoa datan siirrossa.

Järjestelmään on mahdollista kytkeä sekä kylmä- ja lämminvesimittaus. Laitteisto ei tarvitse erillistä sähkönsyöttöä, sillä laitteisto sisältää akkujärjestelmän. Laite on hyvin kompakti kooltaan ja toimitetaan asiakkaalle kotelossa, jossa on valmiit riviliittimet kytkentää varten.

Asennuksen voi suorittaa kuka vaan, sillä mitään sähköasentajan lupia tämä ei vaadi.

Kun järjestelmä on asennettu, niin noin 1 tunnin päästä voitte alkaa seuraamaan vesimittarin kulutuksia web -raportointi järjestelmästämme. Toimitamme asiakkaalle tai asiakkaan toivomaan järjestelmään teho-, kulutus- ja/tai lukematiedon (lukema tietoja varten asiakkaan tulee toimittaa meille alkulukema, eli hetki jolloinka laite on kytketty vesimittariin)

Säilytämme pääsääntöisesti mittaustietoja 2 vuoden ajan. Pidemmistä säilytysajoista voidaan sopia tapauskohtaisesti erikseen..

Lisätietoja palvelusta voi kysyä osoitteesta myynti@energianmittaus.fi