Ajankohtaista Energianmittaus

Ajankohtaista

Energiamittareiden asennus 01.01.2018

Lisäsimme palveluumme sähkömittareiden asennuksen, jolla vahvistamme kokonaisvaltaista pavelun tarjontaamme. Lisäksi asentajamme suorittavat väyläkaapeloinnit, joten nyt voitte tilata meiltä kaikki toimenpiteet mittareiden asennuksista lukemien toimitukseen saakka.


Lue lisää

Uusi rajapinta 02.11.2017

Nyt meillä on myös käytössä tietojen vienti Nuukasolutions rajapintaan ja olemme jo aloittaneet asiakkaittemme tietojen vientiä luentajärjestelmästämme kyseiseen rajapintaan.


Lue lisää

Vesimittareiden etäluenta 07.07.2017

Aloitamme viikolla 29 vesimittareiden etäluenta testin, jossa mitataan veden kulutuksia 15 min aikajaksolla. Kyseistä palvelua on tarkoitus markkinoida Suomessa n 10 suurimmassa kaupungissa


Lue lisää

Helsingin Autotalon alamittauksien toteutus 19.05.2016

Helsingin Autotalo valitsi Suomen Energian Mittauksen toteuttamaan kokonaisvaltaisen kiinteistön sähkö- ja vesi-alamittauspalvelun. Toteutus sisältää kaapelointityöt, mittarivaihdot, sähkömittareiden asennus-, valvonta- ja ylläpitotyön, lukemien toimituksen asiakkaan järjestelmään sekä energianmittaus.fi -verkkoraportointi järjestelmän käyttöoikeuden.


Lue lisää

M-Bus keskitin 19.05.2016

Valikoimastamme löytyy nyt uusi M-Bus keskitin mallisarja. Näistä keskittimistä on saatavilla 20, 40, 80, 160 tai 250 mittauspisteelle tarkoitettuja versioita. Näin järjestelmän kustannukset saadaan pidettyä erittäin kilpailukykyisellä tasolla.


Lue lisää

M-Bus ja Modbus mittaukset 30.03.2016

Internet of Things (IoT) pohjainen järjestelmämme tukee nyt myös M-Bus ja Modbus väylänkautta tapahtuvaa vesi- ja sähkömittareiden luentaa. Tämä mahdollistaa useiden eri valmistajien mittalaitteiden hyödyntämistä etäluennassa.


Lue lisää

Uusia alamittauksia 24.02.2016

Asiakaskuntamme on jälleen kasvanut kolmella kiinteistöllä Helsingin arvo-alueella. Kiinteistöihin on hankittu luotettavat alamittauspalvelumme, joita hyödynnetään energianluentaan sekä -valvontaan.


Lue lisää

Vuosaarensaataman vedenmittaus 01.12.2015

Vuosaarensataman veden kulutuksen raportointi ja etäluennan käyttöönotto.


Lue lisää

Carlo Gavazzin luentapalvelut 21.09.2015

Nyt myös Carlo Gavazzin mittareiden etäluennan kokonaisvaltaiset palvelut meiltä. Toteutamme myös järjestelmän määritykset, asennukset ja ylläpidon.


Lue lisää

Tiedotteet

Reaaliaikainen mittaus 02.01.2019

Uuteen reaaliaikaiseen mittaukseen on nyt mahdollista liittää myös 2 kpl input ja output toimintoa


Lue lisää

Uusi ohjelmistoversio 20.09.2015

Uusi ohjelmistoversio on tänään asennettu kaikkiin mittausjärjestelmiin. Ei vaadi mitään toimenpidettä asiakkailtamme


Lue lisää